Möt Michaela

Hej, det är jag som är Michaela

FÅNGAR DIG OCH DIN FAMILJ MED PASSION OCH KÄNSLA I VARJE STUND.  

Jag heter Michaela och jag är en passionerad och engagerad nyfödd- och gravidfotograf med ett öga för detaljer och en djup kärlek för att fånga de mest magiska ögonblicken på er resa. Min styrka ligger i att skapa tidlösa och autentiska bilder som speglar er familj – med fokus på känslor, naturlighet och alla de små stunderna som gör er unika.

Låt mig fånga de mest magiska ögonblicken av era viktigaste stunder

ATT FÖREVIGA ERA MINNE ÄR DEN STÖRSTA ÄRAN FÖR MIG

Varje stund är speciell och att varje familj har sin egen berättelse. Därför lägger jag stor vikt vid att lära känna er, så att jag kan fånga just er personlighet och era känslor. Mitt mål är att skapa en avslappnad och trygg fotografering, där ni kan vara er själva och njuta av dagen, medan jag förevigar varje ögonblick på ett sätt som ger er minnen att se tillbaka på.

Lär känna mig med quiz

Favorit posering att fotografera

Jag älskar de mest naturliga poser samtidigt som jag ser en trygghet i de styrda poserna. Bäbisar är så himla små så jag vill alltid ha full säkerhet i alla poseringar. 

Bästa tips för nya föräldrar

Ha kul! Släpp alla måsten och vad du tror du måste uppnå med den första tiden hemma. Lär tillsammans med bebisen och förundras tillsammans. Allt annat löser sig på vägen. 

Lifehack i skötväskan

Att BEIS skötväska är dröm. Att ha allt i necessärer och alltid våtservetter till allt. Extra sminkväska med basic smink alltid med.

LIVETS DRYCK

Rödvin

BÄSTA SÄTTET ATT VARVA NER

Löpning och vara vid havet

Svåraste med att vara förälder

Tålamod. Att våga släppa taget när det behövs och att vara konsekvent. 

Viktigaste med att vara förälder

Tålamod. Att våga släppa taget när det behövs och att vara konsekvent. Fem gånger mer kärlek. Att ge barnen fem gånger så mycket positiv uppmärksamhet som negativ. 

Sminkfavoriter

Att ingen pratar mer om Bare Minerals Complexion Rescue

Bästa resmål

Kommer alltid vara Norge. 

JAG LÄMNAR ALDRIG HEMMET UTAN:

Nycklarna till min pappas stuga

DU SKULLE BLI FÖRVÅNAD ÖVER ATT VETA:

Jag har 6 års universitetsstudier som lärare och specialpedagog

Leave a Comment